انجمن علمی مدیریت صنعتی دانشگاه یاسین

پزشک صنعت

پروژه طراحی ایجاد واحد های صنعتی
نویسنده : وحید - ساعت ۱٢:٤۱ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٦
 

نام محصول: احداث کارخانه پنکه رومیزیپنکه رومیزی بتسا

عناوین ذکر و بررسی شده در پروژه:

معیارهای کارایی (عملکرد خوب) در طراحی کارخانه، شناخت محصول، استاندارد 1304 و 1305، قسمت های مهم پنکه رومیزی، خصوصیات موتور پنکه، تایمر پنکه، مدار الکتریکی پنکه رومیزی، نقشه پنکه رومیزی، امکان سنجی پروژه، برآورد کلی مدت زمان انجام پروژه، برآورد کلی هزینه ها، بررسی بازار و ظرفیت تولید، مشخصات بازار، محصولات رقیب، برتری های محصول، سیاست های دولت، تجزیه و تحلیل بازار محصول، مراحل مطالعه بازار، مناطق فروش، تقاضای محصول، ظرفیت کارخانه و برنامه تولید، تجزیه و تحلیل فنی، طراحی تکنولوژی تولید، انتخاب تکنولوژی، شرح و نمودار فرآیند تولید، نمودارهای FPC، نمودار مونتاژ توپی، نمودارهای OPC، بررسی مواد اصلی مورد نیاز، برآورد ماشین آلات، انتخاب تجهیزات و روش های حمل و نقل، برآورد تجهیزات تاسیساتی، محاسبات مساحت فضای ایستگاه کاری، تعیین خدمات مورد نیاز کارخانه، نام دپارتمان های موجود، نمودار رابطه فعالیت ها، چیدمان فضای دپارتمان ها، تعیین فضای قسمت اداری، چارت سازمانی، تعیین فضای مورد نیاز خدمات عمومی، انبار و انواع آن، مسیر جریان مواد در سالن تولید، برآورد هزینه تجهیزات حمل و نقل، برآرد تعداد نیروی انسانی در کارخانه و حقوق و مزایا، برآورد نیازها و هزینه های ساختمانی، هزینه تجهیزات تاسیساتی، کل آب و برق مورد نیاز کارخانه، سیستم سرمایش و گرمایش، تجهیزات آتش نشانی، تلفن و ارتباطات، هزینه های آماده سازی، هزینه های ثابت و متغیر و بالاسری ثابت تولید، هزینه های بالاسری اداری در سال بهره برداری، وام و بهره پرداختی، هزینه های بالاسری متغیر تولید در سال بهره برداری، برنامه فروش، برنامه ساخت و تولید، سرمایه ثابت و جاری، سود و زیان سالیانه، محاسبه نقطه سر به سر تولید.

با تشکر از خانم معصومه سیاحی از دانشگاه هرمزگان که این پروژه را در اختیار بتسا قرار دادند.

جهت دریافت فایل پروژه بر روی لینککلیک کنید تا توضیحات مربوط به آن را مشاهده نمایید. (فایل این پروژه 100 صفحه می باشد.)